Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Μια πόλη - Μια ομάδα Φ.Ο. Αριδαίας και ΠΑΟΚ Αλμωπίας!

Επιβεβαιώθηκε το ialmopia σε όσα έγραψε για το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του ΠΑΟΚ Αλμωπίας στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ 2017/18

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε επίσημα πλέον ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σκεπτόμενη το μπασκετικό αθλητικό μέλλον της Αλμωπίας και κρίνοντας ότι δύο ομάδες της ίδιας πόλης δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικές στη νέα πρόκληση του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, έπειτα και από τη μη επίτευξη του στόχου της ανόδου του ΦΟΑ στη Γ εθνική, αποφάσισε να μη συμμετέχει στα ερχόμενα πρωταθλήματα Α και Β κατηγορίας.


Η ανωτέρω απόφαση λήφθηκε ύστερα από διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του ΦΟΑ στην οποία τέθηκε ως θέμα συζήτησης το μακροχρόνιο αγωνιστικό πλάνο για την προβολή και εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας . Επομένως ο ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας του ΦΟΑ στην Α κατηγορία τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.


Ο ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ έχει εξασφαλίσει την ένταξη όσων παικτών το επιθυμούν, στην ομάδα του ΦΟΑ Αριδαίας .


Ευχαριστούμε τους παίκτες που συμμετείχαν στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου στην Α Εκασκέμ και εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια σε όποια ομάδα κι αν συμμετάσχουν. Ευχαριστούμε επίσης τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας για τη στήριξή του στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες στα τοπικά αθλητικά δρώμενα της πόλης για την υλοποίηση του αθλητικού πλάνου όπως αναφέρθηκε παραπάνω.


Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

5 comments:

  1. Σημαντική και ώριμη απόφαση. Ελπίζω οι αιτίες να είναι αυτές πραγματικά. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΦΟΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ - ΡΟΛΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 1-2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οχι και ρολιστες ρε φιλε, 2 παικτες τλχν του παοκ ειναι 5αδατοι

      Διαγραφή
  3. πολλα τα λεφτα παοκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοείς 5:25 γιατί δεν είσαι σαφής. Πες να μάθουμε και οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *