Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δυσοίωνο το μέλλον του ΠΑΟΚ Αλμωπίας

3 μήνες περίπου μετά την ιστορική άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα της Αριδαίας δείχνει ανήμπορη να στηρίξει αυτή την επιτυχία.




Τα περιθώρια για τη συμμετοχή της ομάδας στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ στενεύουν και φαντάζει αρκετά δύσκολο πλέον ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας να κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα, με τις προϋποθέσεις της νέας κατηγορίας που θα συμμετείχε ο ΠΑΟΚ να δείχνουν ανυπέρβλητο εμπόδιο και μάλλον δεν θα ξεπεραστεί. Από κει πέρα υπήρχε μια πρόταση του συμπολίτη Φ.Ο.Α για κάποιους παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν,  ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας θα μείνουν ελεύθεροι αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα.





ialmopia.gr



2 comments:

  1. κριμα τοσο κοπο κανανε τα παιδια για να ερθει η ανοδος και ακομα πιο κριμα ειναι που θα στερηθουν την ευκαιρια να αγωνιστουν στην Α κατι που λογικα το περιμεναν καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *