Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ανανεώσεις και φουλ ρυθμούς για το Μαυροβούνι

Έχει βάλει πλώρη για μεγάλα ταξίδια η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου και με '' καπετάνιο '' τον Τεο Δανιήλιδη να κλείνει τους παίκτες για τη νέα χρόνια οργανώνοντας το πλήρωμα του. 
 
Ετσι μετά την ανανέωση του Μάκη Καρυπιδης 4 ακόμη παίκτες ανανέωσαν την συμφωνία τους αφήνοντας κατά μέρους τις προτάσεις των υπολοίπων ομάδων δίνοντας όρκο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της ομάδος Τεο Δανιήλιδη. Ετσι φύλακας για τα δίχτυα του Μαυροβουνίου συνεχίζει να είναι ο έμπειρος εκ των κορυφαίων πορτιέρηδες της περιοχής εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος φυσικά για τον Κάμπαλη Θόδωρο γνωστό στον κόσμο ως Μπουφον.Ενω παράλληλα με τον έμπειρο πορτιέρο ανανέωσαν και οι Αλέξης Κατιρτζογλου. Τάσος Σιδέρης και Βασίλης Νατσης άμεσοι συνεργάτες-συμπαίκτες για την αμυντική γραμμή της ομάδος.. Και έπεται συνέχεια......
 
 
 
 
επιμελεια: Χαρα Ματεντζογλου 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *