Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Γιώργος Ρογγότης: ''Ευχαριστώ τους προπονητές μου''

Μετα την νεα μεταγραφη του ταλαντουχου Ημαθιωτη ποδοσφαιριστη Γιωργου Ρογγοτη στον Ιαλυσο Ροδου,ο νεαρος παικτης θελησε να ευχαριστησει τους προπονητες του στην ομαδα του Αλμωπου Αριδαιας οπου αγωνιστηκε περυσι.

''Θελω να ευχαριστησω τον κ.Γιωργο Τυριιακιδη και Γιαννη Κανωτιδη για την αψογη συνεργασια που ειχαμε στον Αλμωπο Αριδαιας.Τους ευχομαι οτι καλυτερο πολλες επιτυχιες και υγεια.

Επισης να ευχηθω καλη αρχη στην ομαδα της Λαμιας και συγχαρητηρια για την ανοδο στην Super Leauge εχω ζησει πολυ καλες στιγμες με την ομαδα αυτη που με βοηθησαν στην συνεχεια.

Για την νεα ποδοσφαιρικη μου στεγη τον Ιαλυσο Ροδου,ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι η ομαδα εχει υψηλους στοχους και θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο για να βοηθησω να τους πετυχει.''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *