Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Οι εγγραφές στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ξεκίνησαν

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ


Οι εγγραφές στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ξεκίνησαν. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο σύνδεσμο:


Η φοίτηση στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ είναι :
--- ΔΩΡΕΑΝ
--- ΔΙΕΤΗΣ
--- ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 6-ΜΗΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ  Ή ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ – ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για την υποβολή απαραίτητα στοιχεία είναι η ταυτότητα, το ΑΜΚΑ, ο βαθμός Απολυτηρίου και ένα email.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι εξαιρετικά μικρή. Το ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι ανοικτό από Παρασκευή 25/8/2017 ως και Παρασκευή 1/9/2017 και ώρα 10:00, όπως όμως συμβουλεύει το Υπουργείο καλά θα είναι να έχετε ολοκληρώσει τις επιλογές σας μέχρι την Πέμπτη 31/8/2017 στις 12:00 το βράδυ.

Το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ σε όλη την περίοδο των εγγραφών θα είναι ανοικτό από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ. για να παρέχει βοήθεια και υποστήριξη στους υποψήφιους σπουδαστές του.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 4 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Σας συμβουλεύουμε να βάλετε και τις 4 επιλογές καθώς έχει ήδη καταγραφεί μεγάλη ζήτηση στις περισσότερες από αυτές.

Υπενθυμίζουμε πως το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ προσφέρει φέτος μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ειδικοτήτων που στοχεύουν στην επαγγελματική αποκατάσταση των καταρτιζομένων:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *