Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

IALMOPIA LIVE: "Η Ποίηση σε Διάλογο" με τους Σερμέτη και Τσαβδάρη [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε μια βραδιά όπου συναντήθηκαν οι ποιητικές τους αναζητήσεις, ο Τριαντάφυλλος Σερμέτης κι ο Ευάγγελος Τσαβδάρης έθεσαν την Ποίηση σε Διάλογο στο κοινό της Αλμωπίας.


Στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΛΗΔΡΑ, οι δύο ποιητές, μέσα από την ανάγνωση κι ανάλυση των ποιημάτων τους, έθεσαν και δέχθηκαν ερωτήματα και παρατηρήσεις, βοηθώντας τους παρευρισκόμενους να νοιώσουν την ποίηση μέσα τους.


Οι εξαιρετικές τοποθετήσεις των δημιουργών, όσο και οι μαγικές απαγγελίες των ποιημάτων από τις μοναδικές φωνές της Ολυμπίας Χουρσόγλου και Χριστίνας Πουλτσάκη, άφησαν γοητευμένο το κοινό, που έδειξε να αγκαλιάζει το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, με τους κυρίους Σερμέτη και Τσαβδάρη να υπογράφουν με προσωπικές αφιερώσεις τις ποιητικές τους συλλογές.


Μέγας χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς ήταν το ialmopia.gr, του οποίου η κάμερα βρέθηκε στο ξενοδοχείο ΛΗΔΡΑ και σας παρουσιάζει εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση:















ialmopia.gr

4 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *