Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

EKAΣΚΕΜ:Αποτελέσματα στον Δ' Ομιλο(20/9)

Στο μοναδικό όμιλο που είχε παιχνίδια μεσοβδόμαδα για το κυπελλο ο Εδεσσαϊκος πήρε την 3η νίκη του απέναντι στο Φίλιππο ενώ οι Ίκαροι έκαναν το 4στα 4 απέναντι στον Αθλο Αλεξάνδρειας.










ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ   62-53

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ BC: (Σταυρόπουλος): Πέτκος 10, Μαλλιάρης 9, Καραϊσαρίδης 1, Αντωνιάδης, Δουλκερίδης, Χατζηχαρίσης 11, Υφαντίδης 9, Μάρκου 6, Χαραλαμπίδης 7, Κληντσάρης 6, Ξυλουργίδης 1, Δοδόπουλος 2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ: (Κοκονάς), Παναγιωτίδης 4, Περπερίδης 11, Τσανακτσίδης 9, Οικονομόπουλος, Βουζίνας, Μπαλιάκας 16, Στογιος 4,Τσακμάκης 5, Δημτσούδης, Φαρδέλας 4.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ -ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ   61-46



Δ' ΟΜΙΛΟΣ 
1.Ικαροι Γιαννιτσών           4-0      8
2.Εδεσσαϊκός                      3-1      7
3.Μέγας Αλ.Γιαννιτσών     2-2      6
4.Φίλιππος Ν.Πέλλας         1-3       5
5.Αθλος Αλεξάνδρειας       0-4       4



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 23/9

Εδεσσαϊκός - Άθλος Αλεξάνδρειας
Μέγας Αλ.Γιαννιτσών - Φίλιππος Ν.Πέλλας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *