Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Τουρνουά ποδοσφαίρου Αθλητικής Ακαδημίας Σκύδρας

Η Αθλητική Aκαδημία Σκύδρας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο ΣΤΙς 29-09&30-10-2017 τουρνουά ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Σκύδρας με την συμμετοχή εννέα ακαδημιών.Η συμμετοχη του κοσμου ηταν εντυπωσιακη και θυμισε τις παλιες καλες εποχες οπου το γηπεδο του Αετου ηταν πλημμυρισμενο απο κοσμο .Η συμμετοχη και η βοηθεια των γονιων κυριως ,των νεαρων παιδιων ηταν πολυ σημαντικη και τις 2 ημερες που διηρκεσε το τουρνουα.

Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό, και παιδικό . Το νεαρο της ηλικιας των παιδιων προσφερε εξαιρετικο θεαμα σκορπιζοντας ετσι την ελπιδα για το μελλον αφου στις ακαδημιες αναπτυσονται πολλα νεα ταλεμντα που τα επομενα χρονια πολλα απο αυτα ειναι σιγουρο πως θα πλαισιωσουν ομαδες μεγαλων κατηγοριων. Τα συγχαρητηρια φθσικα αξιζουν και οι προπονητες των Ακαδημιων αφου κατεχουν και τον ρολο του δασκαλου αλλα και του φιλου για αυτες τις τρυφερες ηλικες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ακαδημίες ΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ,JOGA BONITO ΑΡΙΔΑΙΑΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ και ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Δήμο Σκύδρας και ιδιατερα τον αντιδημαρχο κ.Μιχαλη Μεγα για την παρουσια του και την βοηθεια του ,την Ε.Π.Σ. Πέλλας και τους Ιατρούς που στάθηκαν χορηγοί του τουρνουά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *