Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Τεχνική Συγκέντρωση ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΦΑΙΔΩΝ, η Ετήσια Τεχνική Συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας(Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης). Το παρόν έδωσαν 40 μέλη του συνδέσμου.

Τα θέματα της Τεχνικής Συγκέντρωσης ήταν:
 Οδηγίες-Κατευθύνσεις ΚΕΔ/ΕΟΠΕ του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ κ.Βασίλη Αντωνούλη, που εισηγήθηκε η Διεθνής Διαιτητής του Συνδέσμου μας, κα Έλενα Δανιηλίδου, 
Ομοιομορφία στην χειροσήμανση και 2ος Διαιτητής του καθηγητή διαιτησίας,μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ και πρώην διεθνή διαιτητή κ.Βασίλη Ράπτη, 
Συμβουλές προς τους Διαιτητές του Χαρίτωνα Πορτοκαλίδη Διαιτητή εθνικών πρωταθλημάτων του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας, 
Λίμπερο του καθηγητή διαιτησίας και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, πρώην διεθνή διαιτητή, κ.Σταμάτη Μιχελινάκη,
Αντικανονικά αιτήματα και καθυστερήσεις του καθηγητή Διαιτησίας και πρώην διεθνή διαιτητή Αλέξανδρου Βαρθαλίτη, 
Κριτές Γραμμών,
 Έλεγχος Φύλλου Αγώνος,
Πρωτόκολλο αγώνων για τοπικά και Εθνικά πρωταθλήματα και τέλος 
Προβολή και ανάλυση Βίντεο.

Στην τεχνική συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ.Στέφανος Μπίρος ο οποίος χαιρέτισε τις εργασίες του συνδέσμου και τιμήθηκε για την προσφορά του, προς τον σύνδεσμο, από τον περιφερειακό σύμβουλο Γρεβενών κ.Γρηγόρη Γιαννόπουλο, 
επίσης το παρόν έδωσαν ο εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ κ.Σιδερίδης Ιορδάνης σύμβουλος ΕΣΠΕΜ, 
ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΣΠΕΜ κ.Δρόσος Γεροβασίλης, ο οποίος έδωσε τα νέα σήματα Α και Β ΟΔΒΕ στους πέντε διαιτητές που πέτυχαν στις εξετάσεις του Μαΐου 2017 στην Θεσσαλονίκη.

Πριν τη έναρξη των εργασιών του ΣΥΔΠΕ Μακεδονίας, τιμής ένεκεν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της κας Χρυσοβαλάντη Πετρίδου, διαιτητή ΣΥΔΠΕΜ, από το Πλατύ Πρεσπών.

Ευχαριστούμε τους προαναφερθέντες για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας, ιδιαίτερα στον κ.Αντιπεριφερειάρχη κ.Στέφανο Μπίρο και τον Περιφερειακό σύμβουλο κ.Γρηγόρη Γιαννόπουλο για την αμέριστη βοήθεια στην πραγματοποίηση της συγκέντρωσης όπως και τους διαιτητές μέλη μας, που παραβρέθηκαν στην Φλώρινα.

Μετά το πέρας των εργασιών οι διαιτητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις
ομορφιές του Δήμου Φλώρινας και να βιώσουν την φιλοξενία της πόλης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ                        ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *