Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μακεδονικός Έδεσσας - Σκύδρα 2000 1-1

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στην Σκύδρα 2000 και τελικά παραχώρησε ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο 1' ο Αποστόλου με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Γιόντη, ενώ στο 5' ο Καρασαββίδης από κοντά δεν βρήκε στόχο. Στο 20' ο Τότλης έπιασε μόνος του κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπουρδάνη αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 35' ο Καρασσαβίδης έκανε το 0-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ. Στο 50' ο Μακρίδης ύστερα από γύρισμα του Προμογιάννη Δ., έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 71' ο Μπουρδάνης ελίχθηκε από δεξιά αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο, ενώ στο επόμενο λεπτό πάλι ο ίδιος νικήθηκε από τον Κουκούλη. Στο 75' ο Προμογιάννης Δ. με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μπουρδάνη, αστόχισε ελάχιστα. Η λύτρωση για τους βυσσινί ήρθε στο 83' όταν ο Μπουρδάνης εκτέλεσε φάουλ, ο Τότλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ζάσκας ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μακεδονικός θα μπορούσε να πετύχει την πλήρη ανατροπή αλλά το σουτ του Προμογιάννη Δ. σταμάτησε στον πολύ καλό Κουκούλη.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Μακεδονικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αστέρα Νεοχωρίου.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης): Γιόντης, Καλογιάννης, Πέτκος (46' Γιαγιόγλου), Προμογιάννης Δ., Στόλης (80' Χρυσοστόμου), Περδικόπουλος, Μητσόπουλος, Μακρίδης, Ζάσκας, Τότλης, Μπουρδάνης.

Σκύδρα 2000: Κουκούλης, Λεκάκης, Τράγκας (89' Μποζίδης), Κρατζής, Κοκινόρης, Λαζαρίδης (65' Μακρίδης), Κουντουράς, Αποστόλου, Γάκης, Μούτσα (70' Τελιανίδης), Καρασαββίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *