Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Την ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας από τον Αστέρα Νεοχωρίου για την 4η αγωνιστική με σκορ 1-4

Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του Μακεδονικού καθώς είχε τον έλεγχο για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού αλλά του κόστισαν τα αμυντικά λάθη.
 
 Στο 13' ο Γιόντης δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μαντζερίδης Π. άνοιξε το σκορ προ κενής εστίας. Στο 25' ο Τσολερίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 41' σουτ του Καλογιάννη από το ύψος της περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί μπήκαν πιο δυνατοί και πίεσαν για την ανατροπή αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Νεοχωρίου καθάρισε τις περισσότερες φάσεις. Στο 75' ο Καλογιάννης κατάφερε με κάθετη μπαλιά να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Τότλης από θέση τετ-ατέτ μείωσε σε 1-2. Ο Μπουρδάνης στο 80' εκτέλεσε φάουλ αλλά το γύρισμα του Μητσόπουλου στην περιοχή πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι είχαν αποθέματα δυνάμεων και ευτύχισαν να σκοράρουν άλλες δύο φορές με τον Αντωνιάδη στο 89' και 90'+2' δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους.

Για τον Μακεδονικό Έδεσσας (Πατετσίνης): Γιόντης, Καλογιάννης, Πέτκος, Ρέτζιας, Στόλης (46' Κιουρτζίδης Ν.), Μητσόπουλος, Κοντάκος (78' Χρυσοστόμου), Μακρίδης (70' Μπογδάνης), Ζάσκας (38' Παπαδόπουλος), Τότλης, Μπουρδάνης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *