Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Αλμωπός Αριδαίας: Γιώργο Μπογδάνη, μια ζωή μαζί μας...

Ο Γιώργος Μπογδάνης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 1994 από την τοπική ομάδα της Μηλιάς από όπου κατάγεται και μετά από ένα διετές πέρασμα από τον Εθνικό Αριδαίας, το 1997 εντάχθηκε στην οικογένεια του Αλμωπού.


Από τότε παρέμεινε στην ομάδα της Αριδαίας για 19 χρόνια με μονάδικο διάλειμμα την περίοδο 2000-2001 για να αγωνιστεί στην Α΄Εθνική με τον Πανηλειακό.


Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους και στους συμπαίκτες του αλλά και ηγετική προσωπικότητα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από το 2002.


Σημείο αναφοράς με την φανέλα του Αλμωπού αποτελεί ο τελικός κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας το 2003 απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης όπου η ομάδα τελικά ηττήθηκε με σκορ 4-2 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.


Πανηγύρισε την κατάκτηση τίτλων όμως η σημαντικότερη στιγμή, όπως θεωρεί ο ίδιος, ήταν η άνοδος του Αλμωπού στη Γ΄Εθνική κατά την τελευταία του χρονιά στην ομάδα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *