Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Εργαστηριακό Κέντρο ΕΠΑΛ Έδεσσας

Το 1ο ΕΠΑΛ ΄Εδεσσας και το Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας, συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις με αφορμή την Εβδομάδα Υγείας, που είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα κατά του σακχαρώδη διαβήτη (14 Νοεμβρίου). 
 
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στον χώρο της λαϊκής αγοράς στην πόλη της ΄Εδεσσας, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μέτρηση σακχάρου και πίεσης στους πολίτες που το επιθυμούν, από τους μαθητές Νοσηλευτικής του Τομέα Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας . Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου ΄Εδεσσας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-ομιλία που είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη. Ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Παθολόγος Θεόδωρος Φελέκης και η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Κατερίνα Αρβανίτη. Τέλος την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και πίεσης στην λαϊκή αγορά της ΄Αρνισσας. ΄
 
Ολες οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου ΄Εδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *