Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Γιορτή Σωματείου Κρεοπωλών Έδεσσας

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 το Σωματείο Κρεοπωλών Έδεσσας γιόρτασε τους προστάτες του Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου παραβρέθηκαν ανήμερα της εορτής στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Έδεσσας όπου πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία, ενώ την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε γεύμα στην οικογενειακή ταβέρνα Ο ΠΕΤΡΟΣ στους Λύκους Έδεσσας.

Παράλληλα συζητήθηκαν προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον κλάδο του Παραδοσιακού Κρεοπώλη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ν. Πέλλας Γιώργος Τοδιτσκας και ο Ανδρέας Κουτσοθανασης μέλος της οεβες Ν. Αιτωλοακαρνανίας .

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν ,και εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους υγεία και καλές δουλειές .



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΟΥΛΕΜΑΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ   ΓΕΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *