Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου συντήρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
- ΔΑΠΑΝΗ: 4.000 ΕΥΡΩ (ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ)



Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου συντήρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου, το οποίο περιελάμβανε και εργασίες στο Νηπιαγωγείο Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, το έργο περιελάμβανε την καθαίρεση επιχρισμάτων και στη συνέχεια τις εργασίες επιχρισμάτων με τσιμεντοκονίαμα μήκους 30,00 μέτρων και ύψους 5,00 μέτρων περίπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επιχρίσματος του τοίχου της βόρειας πλευράς του Νηπιαγωγείου Εξαπλατάνου, μήκους 17,00 μέτρων και ύψους 4,50 μέτρων περίπου, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη των παραπάνω εργασιών ανέρχεται σε 4.000 ευρώ (με το ΦΠΑ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *