Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Μηλιάς

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΗΛΙΑΣ (ΕΡΓΟ ΜΗΛΙΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ)
- ΔΑΠΑΝΗ: 429.507 ΕΥΡΩ

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Μηλιάς, συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων. Στο ίδιο έργο περιλαμβάνονται και 3 χιλιόμετρα στην Τ.Κ. Κωνσταντίας. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται σε 429.507 ευρώ.
Πρόκειται για ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά το έργο των αγροτών και το οποίο εξασφαλίστηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή επί Υπουργίας Γεώργιου Καρασμάνη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα γι’ αυτές τις σημαντικές παρεμβάσεις.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στην υλοποίηση σημαντικών έργων όσον αφορά στον αγροτικό τομέα, καθώς αυτές τις δύσκολες εποχές είναι υποχρέωση της πολιτείας να σταθεί στο πλευρό των αγροτών με όποιον τρόπο αυτό είναι εφικτό. Γι’ αυτό, εκτός από τη Μηλιά και την Κωνσταντία, ανάλογα έργα έχουν υλοποιηθεί στα τμήματα Ξιφιανή – Πολυκάρπη, Αριδαία – Πιπεριά – Πρόμαχοι, Θηριόπετρα – Φούστανη».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *