Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Εκδήλωση μέτρησης κοινής γνώμης για τα ζητήματα του νομού Πέλλας στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας 27/1

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αριδαία, στις 19:00 παρουσίαση μέτρησης κοινής γνώμης για τα ζητήματα του νομού Πέλλας. 
 
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Πέλλα τηλεόραση, το Πέλλα FM 103.3 και οι εφημερίδες Νέοι Ορίζοντες και Νέα της Αλμωπίας. Σκοπός της έρευνας είναι η ανάδειξη των θεμάτων πάντα σύμφωνα με τις απαντήσεις των πολιτών. Η έρευνα θα διεξαχθεί από την εταιρία δημοσκοπήσεων interview, θα είναι τηλεφωνική και θα αφορά τους Δήμους Αλμωπίας, Έδεσσας, Σκύδρας και Πέλλας. Τα ευρήματα θα παρουσιάσει ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Βασιλειάδης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 
 
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι για πρώτη φορά πραγματοποιείται μια εμπεριστατωμένη καταγραφή των ζητημάτων σε επίπεδο νομού Πέλλας. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο εκδότης της εφημερίδας Νέοι Ορίζοντες και διευθυντής ενημέρωσης της Πέλλα τηλεόρασης Χρήστος Δημητριάδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *