Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Exam (2009)

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Exam - Εξέταση Μέχρι Θανάτου (2009)


Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club: Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε.

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club - Η επίσημη σελίδα στο facebook



Exam (2009)


Μια ταινία του Stuart Hazeldine | Ελάχιστοι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να διαγωνιστούν για μία και μόνο θέση σε μια εταιρεία κολοσσό με πολλά μυστικά από πίσω της. Κλειδωμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο.. Μέσα επίσης βρίσκεται ένας φρουρός χωρίς ωστόσο να μπορεί να παρέμβει και μια μοναδική ερώτηση προς τους υποψηφίους. Όποιος μπορέσει και απαντήσει σωστά θα κερδίσει και τη θέση με απρόβλεπτες συνέπειες όμως για όλους.. Το exam μας προσφέρει σχετικά καλές ερμηνείες μέσα σε ένα άκρως κλειστοφοβικό περιβάλλον. Το σενάριο είναι αρκετά έξυπνο, κάτι που παρατηρήσαμε από τα πρώτα λεπτά. Με τους Adar Beck, Chris Carey, Gemma Chan, Nathalie Cox, John Lloyd Fillingham, Chuk Iwuji, Luke Mably, Pollyanna McIntosh, Jimi Mistry, Colin Salmon




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *