Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Αετός Κιλκίς - ΦΟ Αριδαίας 59-77

Συνέχισε με ακόμα μια νίκη η ομάδα της Αριδαίας που δυσκολεύτηκε μόνο για 1 ημίχρονο στο Κιλκίς.




Άσχημα ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες το παιχνίδι καθώς ήταν ιδιαίτερα άστοχες με το 1ο δεκάλεπτο να πηγαίνει σε χαμηλό σκορ,πράγμα που άλλαξε στο 2ο δεκάλεπτο και παρότι ο ΦΟΑ ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει μεγάλες διαφορές.Τελικά στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό στην επίθεση,πήραν διψήφιες διαφορές μην αφήνοντας τον Αετό να ξανα πλησιάσει στο σκορ.



Διατητές:Παπαγεωργίου - Ελευθεριάδης

1ο 13-16,2ο 33-38,3ο 49-57,4ο 59-77

Φ.Ο.Αριδαίας(Βάτσης) :Tριανταφύλλου  9(1),Σαμαρτζίδης  6,Τοπαλίδης  4,Μπεγλόπουλος  9,Βασίλογλου  6,Μπίνος  2,Αβραμίδης 19(4),Λιούγκας 2,Πετρούδης  2,Αργυρός  2,Αμανίδης,Καρνάβας 16

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *