Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία και που χρειάζονται αλυσίδες λόγω χιονιά

Προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου έχουν δημιουργήσει τα καιρικά φαινόμενα και οι χιονοπτώσεις σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Η τροχαία ενημερώνει με ανακοίνωση της που απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων αλλά και που σημειώνονται διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης - παγετού στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και στην Επαρχιακή Οδό Νεοχώριου - Βαρβάρας – Ολυμπιάδας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στη επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιά, από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο, στην Επαρχιακή Οδό Σερρών – Άνω Βροντού, από το 17ο έως το 30ο χιλιόμετρο και στην Επαρχιακή Οδό Σιδηροκάστρου – Αχλαδοχωρίου, από το 7ο έως το 22ο χιλιόμετρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, έχει διακοπεί:
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 10ο χιλιόμετρο έως το Χιονοδρομικό Κέντρο και από το 8ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *