Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΚΠΑ – Παιδικοί Σταθμοί & ΚΑΠΗ) Δήμου Αλμωπίας κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης.
Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στα γραφεία του Νομικού Προσώπου μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και είχε μια πρώτη επικοινωνία με τους νέους του συνεργάτες. Παράλληλα, ο κ. Χατζηγιαννίδης ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής σε θέματα Αθλητισμού και Εθελοντισμού.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Χρήστος Δόντσος από την πλευρά του, ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες του που συνέβαλαν στη μεγάλη προσπάθεια της Διοίκησης.
 
 
 
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ
 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο Δημήτριο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να με ορίσει Αντιδήμαρχο για το διάστημα των 13 μηνών που μας πέρασαν. Για την στήριξη του σε όλες μου τις ιδέες, προτάσεις και δράσεις που πραγματοποίησα στους τομείς του Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας, Παιδείας, Εθελοντισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών, για το κοινό όφελος και συμφέρον των πολιτών του Δήμου μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους με τους οποίους συνεργάστηκα για την πραγματοποίηση των στόχων που έθεσα και τέλος όλους τους εργαζομένους του Δήμου Αλμωπίας με τους οποίους επίσης συνεργάστηκα για την επίτευξη των στόχων. Τέλος ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την Ιστορικό – Αρχαιολόγο κ. Νάνου Ελένη η οποία επέδειξε κατά την συνεργασία μας υπερβάλλοντα ζήλο, εργατικότητα και μεγαλοψυχία προκειμένου να αναδειχθούν όλες οι ιδέες και οι δράσεις του τομέα μου και της εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής της.
Εν συντομία αναφέρω ενδεικτικά τα παρακάτω:
Όσο αφορά τον τομέα των Διοικητικών Υπηρεσιών. Α) έναρξη διαδικασίας καθηκοντολογίου των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας. ( Άξιο αναφοράς το ότι κάθε εργαζόμενος οφείλει να γνωρίζει τα καθήκοντα που έχει σε όποια θέση και αν βρίσκεται ) Β) αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του Δημοτολογίου.
Παιδεία. Βράβευση μαθητών του Δήμου μας για την προσπάθεια και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2016-2017.
Αθλητισμός. Δεσμεύτηκα να ανεβάσω τον πήχη και να βάλω υψηλούς στόχους για τους αθλητές και τους συλλόγους. Α) θέσπιση κανόνων λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, Β) βράβευση Πανελληνιονικών Κεντρικής Μακεδονίας ΣΕΓΑΣ στον κλασικό αθλητισμό, Γ) διοργάνωση για πρώτη φορά στο Δήμο μας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης ( Χάντμπολ ), Δ) επιτυχημένες διοργανώσεις του 4ου και 5ου Ιαματικού Ημιμαραθωνίου Λουτρών Πόζαρ οι οποίες συνέδραμαν στην ανάδειξη της περιοχής των Ιαματικών Λουτρών μας σε όλη την Ελλάδα και ΣΤ) για πρώτη φορά διοργάνωση σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Πέλλας, αγώνες στίβου των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αλμωπίας.
Εθελοντισμός. Α) συμμετοχή μας στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Lets do it Greece με την συμπαράσταση της καθηγήτριας του ΕΠΑΛ Αριδαίας κ. ΜΑΝΤΑ Αριάδνης με σκοπό την θεμελίωση του εθελοντισμού ως τρόπος ζωής για τους δημότες μας. Είχαμε πάνω από 1200 συμμετοχές σχολείων και συλλόγων με πολλές εθελοντικές δράσεις και με κύριο σκοπό την ευαισθησία για το περιβάλλον που ζούμε.
Πολιτισμός. Α) φιλοξενία της Έκθεσης των Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ι.Α.Β.Ε.) στην πόλη της Αριδαίας και τα Λουτρά Πόζαρ, Β) ένταξη του Δήμου Αλμωπίας στην «Αμφικτιονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων», Γ) επαναλειτουργία του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Αριδαίας ( αξιοσημείωτο σε αυτό το μικρό διάστημα το πλήθος των επισκέψεων των πολιτών του Δήμου μας καθώς και επισκεπτών απ΄ όλη την Ελλάδα ), Δ) διοργάνωση στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας μουσικοχορευτικής εκδήλωσης προς τιμήν των Ελλήνων από την χώρα της Γεωργίας. Ε) ομιλία και παρουσίαση στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας με τίτλο «Ευρήματα στην Αλμωπία», με επίκεντρο το παλαιοντολογικό και σπηλαιολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η περιοχή της Αλμωπίας.
Τέλος στον τομέα της Νεολαίας, συνεργασία με τους συλλόγους Νέων της Αλμωπίας για την καλύτερη επίτευξη των στόχων τους.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο που με ομόφωνη απόφαση του με όρισαν Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ Αλμωπίας καθώς και εντεταλμένο σύμβουλο στα θέματα του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού στο Δήμο μας.
Με την παρούσα δηλώνω ότι θα ασκήσω τα νέα μου καθήκοντα με το καλύτερο και προσφορότερο τρόπο με στόχο πάντα το όφελος όλων των πολιτών της Αλμωπίας. 


ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΚΠΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *