Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κοινωφελής Εργασία: Πότε βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες για 7.180 ανέργους

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας τα οριστικά αποτελέσματα του ΟΑΕΔ

Θέμα ημερών είναι η ανάρτηση από τον ΟΑΕΔ των οριστικών αποτελεσμάτων της β’ φάσης της Κοινωφελούς Εργασίας, που αφορά την πρόσληψη 7.180 ανέργων σε 34 δήμους της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η ανάρτηση των πινάκων θα γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο μέχρι τις αρχές της επομένης. Σε κάθε περίπτωση οι οριστικοί πίνακες να δημοσιοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.


Ο τελευταίος έλεγχος των ενστάσεων και η τελική έγκριση των αποτελεσμάτων έγινε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου.

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει η διαδικασία των προσλήψεων για τους ωφελούμενους που θα εργαστούν για οκτώ μήνες, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, οι αρμόδιοι υ̟πάλληλοι των ΚΠΑ2, ό̟που είναι εγγεγραμμένοι οι άνεργοι, καλούν τους ωφελούμενους, που έχουν ε̟πιλεγεί ̟προς το̟ποθέτηση εντός ̟προθεσμίας ̟πέντε (5) εργάσιμων ημερών, με κάθε ̟πρόσφορο μέσο ό̟πως ηλεκτρονική αλληλογραφία, έγγραφη ̟πρόσκληση καθώς και τηλεφωνική ε̟πικοινωνία, προκειμένου να υ̟ποδειχθούν στους Ε̟πιβλέ̟ποντες Φορείς, δηλαδή τους δήμους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *