Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Μέχρι τέλος Μαρτίου θα λειτουργήσει η νέα δομή ΕΚΑΒ στην Αριδαία

Έρχονται οι 4 ΕΚΑΒίτες με απόσπαση και ο Δήμος Αλμωπίας παραχώρησε κατάλληλο χώρο ( δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας Αλμωπίας) ο οποίος διαμορφώνεται κατάλληλα

Η κυβέρνηση επιλύει το χρόνιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της Αλμωπίας

Τα ασθενοφόρα θα εδρεύουν στην Αριδαία με αποτέλεσμα να μειωθεί δραστικά ο κρίσιμος χρόνος για την αντιμετώπιση των δύσκολων περιστατικών προς όφελος της ζωής και την υγείας των πολιτών.

Βήμα βήμα στηρίζεται η Δημόσια Υγεία και στην Πέλλα . Σε κεντρικό επίπεδο ελέγχονται, ακόμη, τα σκάνδαλα στα φάρμακα που συντηρούσαν ένα φαύλο σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς διογκώνοντας και το δημόσιο χρέος, ακόμη και όταν ο λαός εξοντωνόταν μέσα στην λιτότητα και στην κρίση.

Ο βουλευτής με ερώτηση του στη Βουλή και με συνεχείς επαφές του με την Κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ διεκδίκησε και παρακολούθησε την διαδικασία για την ίδρυση δομής στην Αριδαία. Θα συνεχίσει τις προσπάθειες του μέχρι η δομή αυτή να ιδρυθεί και θα στηριχθεί η λειτουργία της.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *