Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Απειλές από σύμβουλο του Ερντογάν: «Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Έλληνα πατήσει στα Ίμια!»

Ρεσιτάλ προκλητικών δηλώσεων και λεονταρισμού από σύμβουλο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή απείλησε ευθέως τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τους υπουργούς.

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του τουρκικού TRT και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:


«Ο επικεφαλής σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Yigit Bulut απειλεί την Αθήνα, λέει ότι η Αθήνα θα αντιμετωπίσει την οργή της Τουρκίας που θα είναι χειρότερη από την επιχείρηση στην Αφρίν, και "υποσχέθηκε" να σπάσει τα χέρια και τα πόδια των αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή οποιουδήποτε υπουργού, ο οποίος θα τολμήσει να πατήσει στα Ίμια στο Αιγαίο». 
Οι δηλώσεις του Μπουλούτ έργονται λίγα μόλις 24ωρα μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις βραχονησίδες με αφορμή τη ρίψη στεφάνου από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στο σημείο όπου σκοτώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 31 Ιανουαρίου 1996 οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.) Παναγιώτης Βλαχάκος, Χριστόδουλος Καραθανάσης και Εκτορας Γιαλοψός. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *