Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας: "Κάθε φορά που ο Δήμαρχος Έδεσσας ευχαριστεί δημόσια το ΣΥΡΙΖΑ, αισθανόμαστε δικαίωση"

Κάθε φορά που ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια κάποιο μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την συμβολή του στην επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν την τοπική μας κοινωνία. Εμείς τα μέλη της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας αισθανόμαστε ευθυμία, δικαίωση, αλλά και ικανοποίηση που οι πολιτικοί μας αντίπαλοι παραδέχονται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική μας κοινωνία. Φυσικά η επίλυση προβλημάτων με την συμβολή των κυβερνητικών στελεχών, δεν οφείλεται στο γεγονός ότι η νυν δημοτική αρχή έχει καλύτερους δίαυλους επικοινωνίας με την κεντρική εξουσία ή είναι πιο διεκδικητική από προηγούμενες διοικήσεις, αλλά οφείλεται στην κοινή παραδοχή ότι η άλλη στρατηγική, η άλλη πολιτική αντίληψη που υλοποιεί η κυβέρνηση στην λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης δρέπει καρπούς στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα το νέο στάδιο, ένα όνειρο ζωής όλων μας που ήταν μελετητικά ώριμο τουλάχιστον μια δεκαετία πριν, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, αφού εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων με προϋπολογισμό 1.000.000 €. Η ένταξη του αναφερόμενου έργου οφείλεται στην πλήρη αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου που από το 1955 διέπει το πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων και δεν συνάδει πλέον με την σημερινή πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση στα πλαίσια της διεύρυνσης του ορισμού δημόσια επένδυση πιστεύει ότι η μεταφορά του γηπέδου σε συνδυασμό με το πρόγραμμα αστικής ανάπλασης, θα δημιουργήσει στο χώρο του σημερινού γηπέδου ένα νέο σημείο αναφοράς της πόλης. Οι παρεμβάσεις αστικού, πολιτιστικού και επιχειρηματικού χαρακτήρα θα μεταμορφώσουν την περιοχή σε ένα χώρο ανοικτών δραστηριοτήτων που θα εκτοξεύσει την σχολική και τουριστική επισκεψιμότητα της πόλης μας.

Τα τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με την κυβέρνηση επιμένουμε. Προχωράμε, μαζί με την τοπική κοινωνία, γυρίζοντας σελίδα, αφήνοντας πίσω το παλιό, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα επανεκκίνησης της κοινωνίας, των θεσμών και της διοίκησης.

Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *