Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Με πολύ μεγάλη προσέλευση η ημέρα Εκπαίδευσης Βασικής Υποστήριξης της Ζωής BLS του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Με πολύ μεγάλη προσέλευση η ημέρα Εκπαίδευσης Βασικής Υποστήριξης της Ζωής-BLS που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

Με πάνω από 40 συμμετέχοντες και μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το Πιστοποιημένο πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Δ. ΙΕΚ Αριδαίας.

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανάνηψης (European Resuscitation Council - ERC) διοργάνωσε ημέρα εκπαίδευσης στις Τεχνικές BLS (Basic Life Support) Βασική υποστήριξη της Ζωής (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογώνηση με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή) αλλά και άλλες περιπτώσεις κινδύνου απώλειας της ανθρώπινης ζωής.

Οι σπουδαστές που συμμετείχαν αλλά και το κοινό που προσήλθε είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις που δεν κατείχαν και σώζουν ζωές ή να επικαιροποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητες ανάνηψης και υποστήριξης της ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά τον εκπαιδευτή-διασώστη κ.Γκούρτσα για την οργάνωση αλλά και την εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. Λιάσκου για την πρωτοβουλία και ενημερώνουμε το κοινό ότι θα υπάρξουν και επόμενες συναντήσεις με περιεχόμενο που στόχο έχει
«Όλοι να γνωρίζουν πώς σώζουμε μια ζωή».

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *