Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ:Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Φίλιππος Νέας Πέλλας



Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ο Φίλιππος νίκησε εύκολα την μαχητική ΑΚΕ Πιερίας στο Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης με 58-90.Από την αρχή του αγώνα ο Φίλιππος ξέφυγε στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να είναι μπροστά με 16-28.Κάπως έτσι κύλησαν όλα τα δεκάλεπτα με το τεχνικό τιμ να δοκιμάζει διάφορα σχήματα ενόψει του κρίσιμου αγώνα στην έδρα μας το Σάββατο με τους πάνθηρες Κατερίνης που θα κρίνει την δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ για την άνοδο. Συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα της ΑΚΕ Πιερίας και την ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενίας της.Η ομάδα του Φιλίππου συνεχίζει να είναι μόνη της στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 18 νίκες και 2 ήττες, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το σκορ στο τέλος κάθε δεκαλέπτου ήταν: 16-28, 26-52,45-76, 58-90.

Η σύνθεση του Φιλίππου (Οκλαλιώτης): Παναγιωτίδης 2, Οξούζης 10, Πάτσος 2, Περπερίδης 10(1), Τσανακτσίδης 7(1), Οικονομόπουλος 2, Βουζίνας 13(3), Μπαλιάκας 28(1), Στόγιος 5, Χερκελετζής 11, Μπουρονίκος,

























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *