Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ανθοέκθεση Έδεσσας 11-20 Μαΐου

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την Κυριακή στην χορωδία του ΚΑΠΗ να παρουσιάσει την συναυλία «Όταν ανθίζουν οι πασχαλιές». Αναβλήθηκε για την Κυριακή 20/05 την ίδια ώρα στο πάρκο Καταρρακτών, βοηθούντος του καιρού.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με συναυλία την Δευτέρα 14/05 και ώρα 20:00, το Εδεσσαϊκό Θέατρο την Τρίτη 15/05, ενώ την Τετάρτη 16/05 έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα 3ωρο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους συλλόγους της πόλης.

Οι «Μελωδοί της Έδεσσας» με τον Χρήστο Σαμαντά και την ορχήστρα τους, συνεχίζουν το πρόγραμμα της Ανθοέκθεσης την Πέμπτη 17/05 στις 19:30 και το Θέατρο Σκιών του Αγάπιου Αγαπίου το Σάββατο 19/05 στις 20:30, προσφέρει μια παιδική παράσταση Καραγκιόζη ως κομμάτι της λαϊκής μας παράδοσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *