Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Εγκαίνια - αγιασμός έκθεσης έργων & κατασκευών 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας

Τα εγκαίνια της έκθεσης έργων & κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας έγιναν την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 13:30, από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημ.. & τον Δ/ντη του 1ου Ε.Κ Όρλη Στ.

Τον Αγιασμό-Εγκαίνια, που χοροστάτησε ο πατήρ Στέφανος Σ. τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημ Συμβ. Σωτηριάδης Συμ. Ο Περιφ. Σύμβουλος Πέλλας Ζέρζης Πέτ., Ο δ/ντης Β/μιας Εκπ/σης Πέλλας Μπαχαράκης Θ. ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Β/μιας εκπ/σης Δημ. Αλμωπίας Βέσκος Δημ., Πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η σχολ. Σύμβ. Παπαδάκη Α. Οι δ/ντες των ΕΠΑ.Λ Αλμωπίας, Αστρανίδης Γ. & Παπανικολάου Χ.. Οι δ/ντες των ΓΕ.Λ Ρίζος χρ. & Παραστατίδης Ιωαν. Οι δ/ντες Γυμνασίων, Μπέη Α. Βέκου Π., Κατιρτζή Μ.,& Ρέντζιος Νικ Ο δ.ντης του ΙΕΚ Γιόρτσος Γ, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κος Γάκης ,συνοδευόμενος από τις Αξιωματικούς του Τμήματος. Το μέλος το Γεν. Συμβ. Της ΑΔΕΔΥ Όρλης Ανδρ. 

Πολλοί εκπαιδευτικοί, γονείς και φυσικά οι συντελεστές και δημιουργοί των έργων Μαθητές & Μαθήτριες

Στις σύντομες παρεμβάσεις τους οι Μπίνος Δ, Ζέρζης Π.& Όρλης Στ., αφού συνεχάρησαν τους Μαθητές/τριες και τους Εκπαιδευτικούς για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόνισαν την σημασία αλλά και την ανάγκη η δημιουργική εκπαιδευτική δουλειά, που γίνεται στα σχολεία επαγγελματικής Εκπ/σης(ΕΠΑ.Λ) να μπορεί να είναι ορατή και να τίθεται στην κρίση της κοινωνίας του τόπου μας. Η έκθεση έργων & κατασκευών, απέδειξε ότι τα ΕΠΑ.Λ Της Αλμωπίας Δημιουργούν. Οι μαθητές/τριες με την στήριξη των εκπαιδευτικών τους, μέσα στα εργαστηριακά μαθήματα του σχολείου, μπορούν και αποκτούν χρήσιμες και αποτελεσματικές για το επαγγελματικό τους μέλλον δεξιότητες /ικανότητες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *