Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα του ΦΟΑ, στη Γ’ Εθνική η Μελίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Στο προχθεσινό παιχνίδι ήταν η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του ΦΟΑ να μείνει στο παιχνίδι της ανόδου επιδιώκοντας να σπάσει το αήττητο της Μελίκης και να οδηγήσει τη σειρά των τελικών σε τρίτο αγώνα. Νευρικά ξεκίνησαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες στην καυτή έδρα του ΔΑΚ Αριδαίας και σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο.


Η ομάδα του Ιορδάνη Ασλανίδη κρατούσε ένα σταθερό προβάδισμα στο σκορ, με τους γηπεδούχους όμως παίζοντας ψυχωμένα να μην αφήνουν τη διαφορά να ξεφύγει. Το ημίχρονο έκλεισε στο +10 για τη Μελίκη (33-43), με τα βασικά ατού του ΓΑΣ να έχουν μέτρια απόδοση.

Στην επανάληψη και παρά την αποβολή του Σαζακλίδη στα πρώτα λεπτά, η Μελίκη πήρε μπρος, με τη διαφορά 3,5 λεπτά πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου να εκτοξεύεται στους 20 πόντους (40-60). Η ύστατη προσπάθεια του Παναγιώτη Βάτση χρησιμοποιώντας άμυνα ζώνης, οδήγησε στο ψαλίδισμα της διαφοράς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων οι παίκτες της Μελίκης διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, με την τελική κόρνα της γραμματείας να τους βρίσκει νικητές 78-70 μέσα στην Αριδαία.

Ακολούθησαν οι ανάλογοι πανηγυρισμοί του νταμπλούχων της Μελίκης, καθώς και οι καθιερωμένες δηλώσεις νικητών και ηττημένων.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:







Τα δεκάλεπτα: 19-25, 33-43, 47-62, 70-78

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ. - Ταρενίδης Κ.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 5(1), Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 11, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 24(3), Παπαβραάμ 2, Κανονίδης, Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 15, Στρέπκος 3, Καρνάβας 10.

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Ασλανίδης): Λιόλιος 17(2), Μαυρίδης 12(1), Κυριάκου, Σαζακλίδης 7, Παπαδόπουλος, Μαγαλιός, Στάκταρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 10(1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 24(3), Ρογγότης 8.


απο το emvolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *