Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ευχαριστήριο Σταύρου Καραγεωργιάδη, Γιωργου Τζατση & Ιωάννη Τριανταφυλλίδη

Ευχαριστήριο Σταύρος Καραγεωργιάδης



Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Η ψήφος εμπιστοσύνης σας αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ξεχωριστή χαρά, καθώς με ανέδειξε πρώτο μεταξύ των συμβούλων που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση της ΔΗΜ.ΤΟ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ με νέο Πρόεδρό μας τον Γιώργο Τζάτση.

Ενωμένοι, όλοι οι σύμβουλοι στη νέα διοίκηση μπορούμε και πρέπει να εργαστούμε μαζί. 
Στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας, είμαστε απέναντι σε κάθε εσωστρέφεια και εγωκεντρισμό, αγωνιζόμαστε ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Καλή δύναμη σε όλες και όλους τους συναγωνιστές συμβούλους, 



θερμές ευχαριστίες σε καθεμία και καθένα από εσάς ξεχωριστά. 


Σταύρος Καραγεωργιάδης


Ευχαριστηριο Γιωργου Τζατση



Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,


Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και με αναδείξατε Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας. 
Ευχαριστώ τους φίλους που βοήθησαν σε αυτόν τον έντιμο αγώνα. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. 
Συγχαρητήρια σε όλους του υποψήφιους, όσους εκλέχτηκαν και όσους δεν εκλέχτηκαν. 
Η ίδια η σύνθεση της νέας ΔΗΜ.ΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σηματοδοτεί το άνοιγμά μας στη κοινωνία και κάνει πράξη το δικαίωμα της βάσης του Κόμματος να μετέχει η κοινωνία στη λήψη των αποφάσεων. 
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κρίνεται κρίσιμο για την πατρίδα μας. Επιβάλλεται να δουλέψουμε με ενότητα και συνεννόηση ώστε η Αλμωπία να συμβάλει τα μέγιστα στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας. 
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Γι αυτό περιμένουμε όλους όσους το επιθυμούν να πλαισιώσουν τον κοινό αγώνα ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή του κόμματος στην κοινωνία. 
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση για όσα προσέφερε. 
Ενωμένοι όσο ποτέ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης.


Εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, ισχυρή Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.


Γιώργος Τζάτσης 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ν.Δ.


Αγαπητοί φίλοι, φίλες, μέλη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στις εσωκομματικές εκλογές, έμμεσα γιατί αποδείξατε τους άρρηκτους δεσμούς της Αλμωπίας με την παράταξή μας και άμεσα για την εκλογή μου ως μέλος της τοπικής οργάνωσης.

Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Μέλημά μου είναι να σταθώ άξιος της εμπιστοσύνης σας. 'Ολοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε τη ΔΗΜ.Τ.Ο Αλμωπίας σε νέες βάσεις, με φρέσκιες ιδέες, όρεξη για δουλειά και προοπτική για τον τόπο μας.

Τριανταφυλλίδης Ιωάννης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *