Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου κόμικ με cd Διογένης ο «Σκύλος» της Μερόπης Βλάχου

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ


του βιβλίου κόμικ με cd Διογένης ο «Σκύλος»,

της Μερόπης Βλάχου


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των 100 χρόνων του Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου κόμικ με cd Διογένης ο «Σκύλος», (εκδ.Βάρφη, 2018) της Μερόπης Βλάχου.


Η παρουσίαση έγινε την Τετάρτη 16 Μαΐου, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Για το βιβλίο μίλησαν Αντωνία Παπαδάκη, σχολική σύμβουλος φιλολόγων με εξαιρετική παρουσίαση και κριτική. Ο Αντώνης Μπαλάσκας, δάσκαλος ειδικής αγωγής-βιβλιοθηκονόμος, ο οποίος πρότεινε να υπάρξει –μεταξύ των άλλων- μια σειρά βιβλίων φιλοσοφίας για παιδιά, να γνωρίσουν τους Έλληνες φιλοσόφους οι μαθητές. Η Ματίνα Αρβανιτίδου, διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Έδεσσας, αναφέρθηκε στο βιβλίο της Μ.Βλάχου, αναδεικνύοντας πολλά σημεία.

Ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου απέδωσε με μοναδικό τρόπο τον κυνικό φιλόσοφο Διογένη, χαρίζοντας άφθονο γέλιο και προβληματισμό ταυτόχρονα στο κοινό, που τους καταχειροκρότησε.

Στη συνέχεια πιάνο έπαιξε η μουσικός Γιώτα Τσόκα.

Τραγούδησαν ο Δημήτρης Πρατσινάκης και η Γιώτα Τσόκα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *