Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Σκύδρας για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο της κοινωνικής – φιλανθρωπικής του δράσης διοργανώνει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας της Αττικής που επλήγησαν από τον πύρινο όλεθρο του προηγούμενου μήνα.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, από τις 09:00΄το πρωί έως το μεσημέρι στις 13:00΄.

Η αιμοδοσία θα διενεργηθεί από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.

Αρμόδιοι για πληροφορίες είναι ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σκύδρας Μιχάλης Μέγας, τηλ.:6980414242 και η αρμόδια προϊσταμένη της υπηρεσίας Χαρούλα Γραμματοπούλου, τηλ.:2381351876.

Καλούμε και παρακαλούμε, όσους μπορούν ν΄ανταποκριθούν στην παρούσα πρόσκληση και να προσφέρουν αίμα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τ΄αλληλέγγυα αισθήματα κι αντανακλαστικά της κοινωνίας μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *