Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Συλλαλητήριο για Μακεδονία την ώρα της ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη

Νέα συγκέντρωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας εν ώρα της ομιλίας του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Σάββατο (15/9) στη ΔΕΘ

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.


Τη διαδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, διοργανώνει η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης και το κάλεσμα γίνεται διαδικτυακά.


"λούμε τους Έλληνες να διαδηλώσουμε ειρηνικά ώστε αν κ εφόσον η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης αναλάβει την κυβέρνηση της χώρας, να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών", τονίζουν οι διοργανωτές.



απο το thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *