Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Και τώρα κ. Σημίτη δε θα μιλήσετε;

Εντυπωσιακή παραμένει η στάση του Κώστα Σημίτη μετά και την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για τις μίζες από τα εξοπλιστικά κατά την περίοδο της υπουργίας τους στο Εθνικής Άμυνας από το 2001-2004.

Και καλά, για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, μέχρι πρότινος έγκλειστο στις φυλακές για το ίδιο θέμα, ο πρώην Πρωθυπουργός είχε πει: «Πίστευα τότε ότι πρέπει να συστρατεύσω όλα τα στελέχη, μπορούσα να αρνηθώ να συνεργαστώ με τους συνεργάτες του Αντρέα;» αλλά ο Γιάννος Παπαντωνίου ανήκει στην ίδια κατηγορία;


Μήπως όταν οι δύο υπουργοί Εθνικής Άμυνας από το 1996-2004 διαβαίνουν το κατώφλι των φυλακών με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η ευθύνη βαραίνει και τον Πρωθυπουργό εκείνης της περιόδου;

Καλό θα είναι ο Κώστας Σημίτης να μην επαναπαύεται σε μία ελιτίστικη αρθρογραφία για τα τεκταινόμενα στη χώρα αλλά να δώσει απαντήσεις για τα τεκταινόμενα της περιόδου που τον αφορούν και ακόμη και σήμερα εξαγριώνουν τους πολίτες!


απο το reader.g

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *