Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Διάλεξη στην Αριδαία με θέμα "Νεφρική Ανεπάρκεια & Μεταμόσχευση"

Ο Σύλλογός μας στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων πραγματοποίησε με επιτυχία διάλεξη με θέμα "Νεφρική Ανεπάρκεια & Μεταμόσχευση".

Η διάλεξη έλαβε χώρα στην Αριδαία την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο "Ξενιτίδειο" πνευματικό κέντρο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ειδικευμένες γνώσεις τους και ήταν οι εξής:

Ο κ. ΚΑΒΛΑΚΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ νεφρολόγος στην ΜΤΝ του νοσοκομείου Έδεσσας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα διάγνωση και 

πρόληψη της ΧΝΑ, η κυρία ΛΥΣΙΤΣΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ επιμελήτρια, νεφρολόγος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου υποψήφια διδάκτωρ ΑΠΘ, με θέμα νεφρική ανεπάρκεια φόβος ή νέος τρόπος ζωής, ο κ.ΜΥΣΕΡΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, διευθυντής ΕΣΎ στην χειρουργική κλινική μεταμοσχεύσεων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για τα νέα δεδομένα στο χώρο της μεταμόσχευσης, και ο κ. ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, νοσηλευτής στο "Πρότυπο" νεφρολογικό κέντρο Πέλλας, που ανάλυσε το ρόλο της νοσηλευτικής φροντίδας στον αιμοκαθαιρόμενο ασθενή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού μας κ.κ.Σηφάκης Ιωάννης και Καρασμάνης Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Αριδαίας κ.Δόντσιος Χρήστος, ο διευθυντής της ΜΤΝ του νοσοκομείου Έδεσσας κ.Βασιλείου Σωτήρης, ο εκπρόσωπος του Πρότυπου νεφρολογικού κέντρου Πέλλας κ.Τσίτσης Πέτρος προϊστάμενος νοσηλευτικού προσωπικού και αρκετός κόσμος!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη ΔΗΚΕΔΕ και προσωπικά την κυρία ΝΑΤΑΣΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ για την πολύτιμη βοήθειά της, τη ΔΗΚΕΑ για την παραχώρηση της αίθουσας και τον κύριο ΤΑΚΗ ΜΠΕΛΜΠΑ για την οπτικοακουστική κάλυψη της διάλεξης. Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιχειρήσεις:

Ανθοπωλείο ΑΝΘΟΣ Αγ.Νικάνδρου 16 στην Αριδαία

Την.κυρία ΤΣΟΜΠΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Μοναστηρίου 28 Έδεσσα
Το cafe bar ΣΠΙΤΙ του κυρίου ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ πλατεία Στουγιαννάκη στην Έδεσσα
Το βιβλιοπωλείο ΚΡΑΛΛΗ Αγ.Δημητρίου 39 στην Έδεσσα
Το net cafe ZELIG στον Προφήτη Ηλία
για τις ευγενικές τους χορηγίες προς τον σύλλογο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *