Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Κάλεσμα των Συλλόγων της Αλμωπίας

Παρακαλούνται όλοι οι σύλλογοι της Αλμωπίας (πολιτιστικοί, χορευτικοί, μορφωτικοί, αθλητικοί, εμπορικός, εργαζομένων) και ιδιαίτερα αυτοί που υπέγραψαν το ψήφισμα για τη Μακεδονία να προσέλθουν αύριο Τρίτη 23 Οκτώβριου 2018 και ώρα 21:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας ώστε να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις ενόψει των παρελάσεων και την δημιουργία ημερίδας στο Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο.

Θερμή παράκληση να δώσουν το πάρων αν δίνεται όλα τα συμβούλια των συλλόγων της Αλμωπίας διότι οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες για την Μακεδονία μας και μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να νικήσουμε.


Με τιμή
Η συντονιστική επιτροπή των συλλόγων της Αλμωπίας 
που υπέγραψαν το ψήφισμα για τη Μακεδονία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *