Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ποιοι παίκτες από το Νομό έχουν επιλεγεί για το Κλιμάκιο Κ14

Αναλυτικά:

Δεκατρείς παίκτες γεννηθέντες το 2005 επέλεξε ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΚΑΣΚΕΜ Νίκος Τούφας ,για την συγκρότηση του Κλιμακίου Κ 14 ,που θα προπονηθεί για πρώτη φορα την Τετάρτη 5/12 στην Κρύα Βρύση(17.30)

Από αυτούς 4 συνολικά προέρχονται από ομάδες της Πέλλας
 
ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ, ΦΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ), ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ BC), ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ /ΑΡΧΕΛΑΟΣ), ΡΙΖΟΣ ΣΕΝΤΡΙΚ (ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ), ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΟΤΖΩΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ),ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), ΤΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *