Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Δώρο Χριστουγέννων 2018: Πότε θα δοθεί - Πως να το υπολογίσετε

Το δώρο Χριστουγέννων θα πρέπει να καταβληθεί σε όλους τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Για τον υπολογισμό του δώρου λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος που αμείβονται οι εργαζόμενοι και υπολογίζεται στη χρονική περίοδο 1 Μαΐου – 31 Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι που δούλευαν χωρίς διακοπή στον εργοδότη τους όλη τη συγκεκριμένη περίοδο, θα πάρουν έναν μηνιαίο μισθό για δώρο (όσοι αμείβονται με μισθό) ή 25 ημερομίσθια (όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο).


Υπολογίστε online το δώρο σας


Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

Οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και παίρνουν το επίδομα ανεργίας δικαιούνται επίσης, δώρο Χριστουγέννων.

Το ποσό που θα πάρουν ισούται με ένα ολόκληρο επίδομα ανεργίας, εφόσον λάμβαναν το επίδομα από την 1η Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Δηλαδή, 360 ευρώ.Εφόσον έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω, δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *