Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: 2.707.926€ προς αντικατάσταση δικτύου Αριδαίας, Αρχαγγέλου, Φούστανης, Λουτρακίου, Όρμας & Δωροθέας

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2.707.926 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ), ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ,ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ,ΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΑΣ (ΑΓΑΘΗΣ)

Χρηματοδότηση ύψους 2.707.926,18 ευρώ πλέον ΦΠΑ ,εξασφάλισε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΕΥΑ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας και τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης Αρχαγγέλου, Φούστανης, Λουτρακίου, Όρμας, Δωροθέας-Αγάθης.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

"Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Με την έγκριση αυτής της μεγάλης χρηματοδότησης, εξασφαλίζουμε για τον τόπο μας ένα έργο πνοής, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων μας. Το δίκτυο ύδρευσης της Αριδαίας είναι παλιό και η αντικατάστασή του θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει δει ο τόπος μας, σε συνέχεια της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου ,που ολοκλήρωσε η δική μας Δημοτική Αρχή. Παράλληλα, οι Τοπικές Κοινότητες που προαναφέρθηκαν, θα δουν σημαντική βελτίωση στα δίκτυα ύδρευσης. Θέλω να συγχαρώ τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου, που έχει εργαστεί σκληρά, για να σταθεί με αξιοπρέπεια η Δημοτική μας επιχείριση ,το Δ.Σ. και όλους όσους συνέβαλαν στην εκπόνηση της πρότασης ,που καταθέσαμε γι' αυτό το σπουδαίο έργο. Η ΔΕΥΑ απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εξαιτίας της διαχείρισης παλαιότερων ετών, σήμερα μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί, έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους καταναλωτές".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *