Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

IALMOPIA LIVE: Σεμινάριο ζωής από τον οργανισμό Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές στην Αριδαία

Βρεθήκαμε την Παρασκευή 14/12 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας..Ο Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για τον εορτασμό των 40 χρόνων, διοργάνωσε ένα σεμινάριο με τη βοήθεια του ανθρωπιστικού οργανισμού Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές - σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, με σκοπό την εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων στη βασική υποστήριξη ζωής! 

Γιατί να μάθετε κι εσείς πρώτες βοήθειες; Αφού υπάρχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έχουμε γιατρούς, διασώστες, ασθενοφόρα...

Η θλιβερή απάντηση... αποδεικνύεται πως η χώρα μας έχει την τελευταία θέση στην Ευρώπη σε ανθρώπους που επιβιώνουν μετά από εξωνοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή.

Η λύση: Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ γιατί τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να πετάξουν. Δεν απαιτείται να είσαι υγειονομικός υπεύθυνος ή ενήλικος το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι άνθρωπος για να μάθεις να βοηθάς τον άγνωστο συνάνθρωπό σου ή τους αγαπημένους σου.

Η ημερίδα είχε ως στόχο την εκμάθηση των πρώτων βοηθειών με σκοπό, στο εγγύς μέλλον, να αποκτήσουμε τον ΠΡΩΤΟ φορητό απινιδωτή της πόλης μας και να εκπαιδευτούν όλο και περισσότεροι πολίτες.

Ήταν όντως ένα σεμινάριο ΖΩΗΣ!
ialmopia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *