Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Στέφανος Τζουμάκας: Η Συμφωνία των Πρεσπών, εθνικό θέμα ή πεδίο αντικυβερνητικής πολιτικής;


Σήμερα (σ.σ. χθες) στη πλατεία Συντάγματος ετερόκλητες δυνάμεις οργανώνουν ένα αντικυβερνητικό συλλαλητήριο. Αυτή είναι η βάση, η επιδίωξη.


Οι κυρίως συμμετέχοντες εθνοκάπηλοι και πατριδοκάπηλοι, εθνικιστές και η δεξιά που έχασε την εξουσία. Σιγοντάρουν αντιμπεριαλιστές αλλά αντιεθνικιστές, ορισμένες «παρέες» που αυτοονομάζονται εθνιστές με αίτημα το δημοψήφισμα καθώς και παρέες πρώην Πασόκων , ορισμένων πρώην κνιτών και ορισμένων πρώην στελεχών της ανανεωτικής αριστεράς που δηλώνουν σωστοί... αριστεροί αλλά κατά τα άλλα ως ….συνεπείς αριστεροί θέλουν να τιμωρήσουν τη κυβέρνηση, συμπράττοντας με το γιό του Μητσοτάκη !

«Λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα.», από το Ξενοφώντος Απομνημονεύματα . Δηλαδή, πέτρες, τούβλα, ξύλα και κεραμίδια τα οποία είναι παντού σκορπισμένα .

1.Οι ακροδεξιοί που παρόλο το θόρυβο αποτελούν μια καρναβαλική παράσταση από λούμπεν, αμόρφωτους αλλά και από φασίστες που προσπαθούν να ξανασηκώσουν κεφάλι.

2. Οι δεξιοί που είναι καταχαρούμενοι που ξαναβρήκαν σημαία γιατί ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ μετά τη καταστροφή που επέφεραν στη χώρα και στους Έλληνες με τη χυδαία νεοφιλελεύθερη πολιτική τους και πρέπει να είναι υπόλογοι για δεκαετίες. Η πανεπιστημιακή κοινότητα την προηγούμενη εβδομάδα βίωσε την απαξίωση κάθε επιστημονικής αναφοράς καθότι μια ομάδα δεξιών καθηγητών διεθνών σπουδών με ένα θλιβερό κείμενο προπαγάνδιζαν εμμέσως πλην σαφώς τυχοδιωκτικές απόψεις που ευτελίζουν την Ιστορία και τις επιστήμες.

3.Οι αντιμπεριαλιστές ΝΕΑΣ ΚΟΠΗΣ αλλά και παλιάς που γράφουν ανιστόρητες κορώνες του τύπου ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «Υπεριμπεριαλιστική» ζώνη και για αυτό επικαλούνται μέχρι και το Λένιν. Αναλύσεις που δεν τις κάνουν ούτε πρωτοβάθμιοι σύλλογοι. Αλλά και οι αντιιμπεριαλιστές της παραδοσιακής Αριστεράς με το ανιστόρητο συλλογισμό ότι η Ελλάδα ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αλλά είναι ΜΟΝΟ πιόνι.

4. Οι παρέα των νεοεθνιστών, όπου το ανάδελφο έθνος πάντα κινδυνεύει και ο άλλος κόσμος, η ανθρωπότητα υποχρεούται να ακολουθεί τα κελεύσματα των Ελλήνων. Όχι στην ενότητα και τη συνεργασία των λαών και των εθνών , αλλά πρώτα το έθνος κράτος. Όχι πρώτα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, αλλά πρώτα οι περιούσιοι των περιούσιων εθνών .Όχι ισοτιμία ΚΑΙ ΣΥΝΎΠΑΡΞΗ ,αλλά προνομιακά έθνη και καθυστερημένα έθνη. Ανάλογη αφασία διέπει πολλούς στο Ισραήλ που αποτελούν το άλλοθι για την Ισραηλινή ακροδεξιά - και όχι μόνο - που σκοτώνει στη Παλαιστίνη δεκαετίες τώρα. Και κατά τα άλλα οι νεοεθνιστές στηρίζουν τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού .Τρικυμία στο μελανοδοχείο!

Θεωρώ χρέος κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικού, κάθε πατριώτη να απομονώσει τη ΣΥΧΡΟΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και τη πατριδοκαπηλεία και με ΑΥΤΟΝΌΗΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ για ορισμένες πολιτικές της Κυβέρνησης.

Η επιχείρηση, η μπίζνα της δεξιάς και του πρώην ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν από κοινού δύο «εταιρίες». Μία εταιρία ως ΠΡΟΣΧΗΜΑ και ως ΠΡΟΣΟΨΗ, την Μακεδονία Α.Ε αλλά και μια άλλη, τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, την εταιρία ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΕ που αποτελεί την μεγάλη επιδίωξη, το μεγάλο καημό τους. Δηλαδή πως να ξεπλυθούν πολιτικά για τη μεγάλη βλάβη που επέφεραν στη χώρα και τους Έλληνες, και τώρα τους φταίνε οι άλλοι. Γνωστό το έργο των παραγονταραίων της κάθε μορφής ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ, ιδιαίτερα όσων διαχρονικά ξεπούλησαν τα συμφέροντα της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *