Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Σύλλογος Ποντίων Ριζού: Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές που ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ανεπιθύμητους κήρυξε και ο Σύλλογος Ποντίων Ριζού όσους βουλευτές ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών για το θέμα της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταδικάζει το ξεπούλημα της Μακεδονίας και κηρύσσει ανεπιθύμητους όσους βουλευτές ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, από όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητές.

Ως σύλλογος οφείλουμε να προστατέψουμε την ιστορία, την παράδοση τον πολιτισμό. Ένα μεγάλο λάθος τους που δεν έλαβαν την γνώμη των Ελλήνων πολιτών σ’ ένα πολύ σοβαρό εθνικό θέμα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, έχει την ιστορία της, βαμμένη με αίμα, δεν δεχόμαστε την χρήση με τον όνομα Μακεδονία στο γειτονικού κράτους, καταλήγει η ανακοίνωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *