Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Εριστικός ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ: "Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Μακεδόνας!"

Την ώρα που στα Σκόπια αφαιρούν την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ο πρόεδρος της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ προκαλεί με τις δηλώσεις του χαρακτηρίζοντας «Μακεδόνα» τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο Σκοπιανός πρόεδρος κατά τη συνάντηση που είχε με Τούρκους επιχειρηματίες ανέφερε ότι Κεμάλ Ατατούρκ ήταν… «Μακεδόνας», καθώς όταν γεννήθηκε η Θεσσαλονίκη ήταν μέρος της «Μακεδονίας».

«Η Τουρκική Δημοκρατία είναι μια μεγάλη χώρα, έχει μια μεγάλη οικονομία και είναι πολύ σημαντικό μια τέτοια χώρα να είναι φιλική προς εμάς και να μας βοηθήσει. Ελπίζουμε ότι αυτή η βοήθεια και αυτή η στήριξη θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Σας στείλαμε τον Μακεδόνα Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα οι τουρκικές εταιρείες έρχονται στην πΓΔΜ. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά», δήλωσε όπως αναφέρει το ΙΒΝΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *