Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Μπάτσης Χρήστος: "Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας για να αλλάξουμε το τόπο μας γιατί ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ"

Ένας σύγχρονος, ανεξάρτητος, αυτοδιοικητικός συνδυασμός διεκδικεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στην περιοχή της Αλμωπίας στις ερχόμενες εκλογές.

Θα κληθεί να οδηγήσει την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε σε μια εποχή που είναι ίσως από τις πιο δύσκολες.

Συναντήσαμε ανθρώπους που πονάνε και αγαπάνε τον τόπο τους. Ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών τους. Ανθρώπους που αντιστέκονται και πιστεύουν ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ανθρώπους που ξέρουν ότι η αλλαγή θα έρθει από κάτω προς τα πάνω. Ανθρώπους καθαρούς, με φρέσκιες ιδέες, που έρχονται να προσφέρουν. Αυτό είναι κοινή δέσμευση όλων μας.

Αλλά-ΖΟΥΜΕ πρακτικές, αλλά-ΖΟΥΜΕ νοοτροπίες, αλλά-ΖΟΥΜΕ ιδέες! Είναι η αρχή μιας μεγάλης συλλογικής προσπάθειας. Μιας προσπάθειας να αλλάξουμε τον τόπο μας. Βάζουμε τον πήχη ψηλά. Δεν ζητάμε απλώς την στήριξή σας για μια ρηχή και χωρίς έμπνευση διαχείριση. Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας για να αλλάξουμε το τόπο μας γιατί ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ.


Υποψήφιος Δήμαρχος

Μπάτσης Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *