Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας: «Η θέση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων και της τηλεόρασης στη ζωή μας»

Ημερίδα με θέμα «Η θέση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων και της τηλεόρασης στη ζωή μας», διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας σε συνεργασία με τα Νηπιαγωγεία Μεγαπλατάνου, Αψάλου, Λουτρακίου, Πιπεριάς, Πολυκάρπης και Όρμας, στο κοινοτικό κατάστημα Μεγαπλατάνου.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς και είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το θέμα.

Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Γαρεφείου, όπου μπορεί να παρευρεθεί κάθε ενδιαφερόμενος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *