Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Στην ανακρίτρια Έδεσσας 68χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε συγχωριανό του τον περασμένο Μάϊο

Από τακτική ανάκριση στην ανακρίτρια Έδεσσας περνάει σήμερα 68χρονος από Τοπική Κοινότητα του δήμου Έδεσσας, μετά από καταγγελία συγχωριανού του ότι τον επιτέθηκε με τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάϊο, σε αγροτική περιοχή Τοπικής Κοινότητας Έδεσσας, όταν 67χρονος δέχθηκε, για άγνωστο λόγο, επίθεση στο χωράφι του από συγχωριανό του που κρατούσε τσεκούρι και βρισκόταν σε γειτονικό χωράφι. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιτιθέμενος τράπηκε σε φυγή και ο φερόμενος ως δράστης τον κυνήγησε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο παθών κατήγγειλε στην Αστυνομία το γεγονός και ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του συγχωριανού του, όπου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα όπλο, τα οποία και κατασχέθηκαν. Μετά την σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει σήμερα στην κύρια ανάκριση συνολικά 5 κατηγορίες (μεταξύ των οποίων και η απόπειρα ανθρωποκτονίας).



απο το karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *