Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Σεμινάρια εκπαίδευσης – ενημέρωσης προς το εργατικό προσωπικό από την ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ

Η κονσερβοποιία ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ όπως συχνά πραγματοποιεί, ανοίγει κύκλο σεμιναρίων που απευθύνεται στο εποχιακό προσωπικό για τη σεζόν 2019. 

Στόχος είναι η σωστή ενημέρωση στο πλαίσιο της συνεργασίας προσωπικού, ποιοτικού ελέγχου και υπεύθυνων παραγωγής απ’ όλες τις περιοχές των νομών Πέλλας και Ημαθίας. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις νέες εγκαταστάσεις τυποποίησης της βιομηχανίας από ειδικευμένα στελέχη του ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας. 

Η ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ σεβόμενη το εργατικό προσωπικό και τις απαιτήσεις της εποχής μας προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, φροντίζει να εφοδιάσει τους εργαζόμενους με τις κατάλληλες γνώσεις για κάθε τομέα επεξεργασίας των φρούτων , έτσι ώστε μέσα από τη διαλογική συζήτηση να βγουν επωφελή συμπεράσματα για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων αλλά και τη σωστή συνεργασία.






ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ & ΓΡΑΦΕΙΑ 
Μαυροβούνι, Σκύδρα, 58500
Τηλ. +30-23810-89438 | 89795
Fax + 30-23810-81106
e-mail: info@kronos.com.gr
web: www.kronos.com.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *