Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

«Επαφές με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου και καταγραφή προβλημάτων»

Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης.Συγκεκριμένα, σε καθημερινή βάση επισκέπτεται μαζί με συνεργάτες του, κατοίκους και φορείς των Κοινοτήτων προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσής του.


Σύντομα θα γίνει η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων συμβούλων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη για τις εκλογές της 26ης Μάϊου 2019.


Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ο Δήμος Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Κοινοτήτων, δήλωσε σχετικά:

«Θεωρώ ως απολύτως αυτονόητο ότι πρέπει να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες όλων των πολιτών του Δήμου. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται.

Αυτό επιδιώκουμε ως «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Τα προβλήματα δεν είναι δικά τους και οι λύσεις δικές μας. Τα προβλήματα και οι λύσεις οφείλουμε, πρέπει και θα είναι όλων μας.

Στις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτοι υποψήφιοι που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάμε την «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Γι’ αυτό επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις των πολιτών από κάθε γωνιά του Δήμου μας για να ενταχθούν στο επίσημο πρόγραμμα του συνδυασμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *