Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Πολάκης: «Δείτε πώς κυβερνάει η Αριστερά, γιατί είχατε μάθει στις μπάζες»

«Έχετε κάνει πολιτική τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την απαγωγή του Τσίπρα από τις Μαλδίβες», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης.


Σε ομιλία του στη Βουλή στη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, αφού παρουσίασε δύο τροπολογίες, δήλωσε σε υψηλούς τόνους: «Δείτε πώς κυβερνάει η Αριστερά, γιατί είχατε μάθει στις μπάζες».

«Ακούστε πώς κυβερνάει η Αριστερά για να φύγουμε λίγο από τον Μαδούρο... Έχετε καταντήσει Ζεραρ ντε Βιλλιέ. Έχετε κάνει πολιτική τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την απαγωγή του Τσίπρα από τις Μαλδίβες», σημείωσε ο κ. Πολάκης, αναφερόμενος στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, ενώ Αναφέρθηκε στην προμήθεια εμβολίων από το ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο της υπουργείας Αβραμόπουλου, λέγοντας ότι κόστιζε 80 ευρώ ενώ στην Πολωνία έβρισκες το ίδιο εμβόλιο με 11 ευρώ.

Τροπολογία μετακινήσεων προσωπικού ΕΚΑΒ

«Τόσες κυβερνήσεις πέρασαν. Γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε ένα σύστημα για να μοριοδοτούνται οι μετακινήσεις του ΕΚΑΒ; Κυκλοφορούσε ένα ανέκδοτο που έλεγε ότι οι βάρδιες του ΕΚΑΒ σε κάθε περιοχή εξαρτώνται από τους πόσους βουλευτές έχει», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Τροπολογία διοικητών νοσοκομείων

«Λήγουν οι θητείες των διοικήσεων σε νοσοκομεία. Ρυθμίζουμε ότι αυτές που λήγουν προκηρύσσονται σε διάστημα δύο μηνων και απλά παρατείνουμε την θητεία των υπηρετούντων για να μην υπάρξει κενό», τόνισε ο κ. Πολάκης.

 
 
Πηγή: ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *